Мы печем торты на основе 11 начинок

Классические начинки (400 грн/кг)
1.ФРУКТОВИЙ
Класичний білий або шоколадний бісквіт, крем-чиз із клубниковою або іншою ягодою по сезону.
2.СПАРТАК
Шоколадні коржі, заварний крем.
3.НАПОЛЕОН
Торт на основі листкового тіста, з прошарком заварного крему, з додаванням вершкового масла (або без нього).
4.СНIКЕРС
Варене згущене молоко, арахіс, шоколадний бісквіт, нуга.
5.МЕДОВІ КОРЖІ
Сметанно-масляний крем, безе, крем-пломбір.
6.МЕДОВИК
Медові коржі, сметанно-масляний крем.По бажанням можна додати горіх, чорнослив.
7.БІЛО-ШОКОЛАДНИЙ БІСКВІТ
Сметанно-масляний крем, чорнослив, курага, родзинки.
8.КАВОВИЙ
Просочений кавовим сиропом, вершки + сгущ.вареная. За бажанням можна додати горіхи.
9.ИНЕЙ
Класичний білий бісквіт, крем масляний з вареним згущеним молоком, безе.
10.БІЛИЙ БІСКВІТ З ФРУКТАМИ
Cлівкі + йогурт (сметана), фрукти: ківі, банан, апельсин) .Або ж вішня.Можно ще додати шар ганаша (вершки + шоколад).
11.ШОКОЛАДНИЙ БІСКВІТ З ФРУКТАМИ
Cлівкі + йогурт (сметана), фрукти: ківі, банан, апельсин) .Або ж вішня.Можно ще додати шар ганаша (вершки + шоколад).