Мы печем торты на основе 28 начинок

Классические начинки (500 грн/кг)
1.БРАУН
На основі шоколадного соковитого бісквіта, з прошарком з заварного ванільного і карамельного крему.
2.ВИШНЕВЕ ИСКУШЕНИЕ
Шоколадний корж, просочений соком вишні + коньяк, вершковий крем з вишнею.
3.ЛАКОМКА
Ванільні або шоколадні бісквіти, перешаровані сирним кремом, і вершково-карамельним кремом (з додаванням вареного згущеного молока).
4.ВАНІЛЬНОГО-СИРНИЙ
Ванільний бісквіт, просочений класичним сиропом, з прошарком вершково-сирного крему, за бажанням з додаванням фруктів по сезону на вибір (персик, банан, ківі, малина, полуниця)
5.ИМПЕРАТОР
Коржі: горіховий, шоколадний, маковий; крем вершковий з додаванням вареного згущеного молока.
6.МАРГАРИТА
Медові коржі, сметанний крем з карамеллю.
7.МЕДОВИЙ ФАВОРИТ
Медовий корж, сметанний крем з додаванням лимона.
8.НАПОЛЕОН
Французький торт на основі листкового тіста, з прошарком заварного крему, з додаванням вершкового масла (або без нього).
9.ПIНЧЕР
Сметанні шоколадний і білий бісквіти, зі сметанним кремом
10.ПОДАРУНОК НЕВІСТЦІ
Медовые коржи, сливочно-сметанный крем с добавление кураги, чернослива, грецкого ореха.
11.ЗИМОВА ВИШНЯ АНЖЕЛІКИ
Шоколадний і ванільний бісквіт, просочений вишневої просоченням, вишневі вершки з вишнею.
12.СИРНИЙ ЧИЗКЕЙК
Ванільні або шоколадні бісквіти, просочені сиропом, з прошарком ніжного сирного суфле, за бажанням з додаванням персика.
13.ФАНТАЗІЯ
Ванільний бісквіт, просочений лимонним сиропом, з прошарком на основі легкого вершково-бананового або вершково-персикового суфле. Торт оформлений вершками і композицією зі свіжого фруктового асорті (Для класичного оформлення).
14.ФРУКТОВО-ЙОГУРТОВИЙ
Ванільні і шоколадні бісквіти, з йогуртовій прошарком, з додаванням полуниці або персика.
15.ШОКОЛАДНО-АПЕЛЬСИНОВИЙ
Шоколадний бісквіт, заварний ванільно-Пудингову крем з вершковим маслом і апельсином.
16.ЕКЗОТИКА
Ванільний бісквіт, вершки абрикосові. Бісквіт просочений соком манго .Фрукти на вибір: персик, ківі, ананас, (полуниця, виноград).
17.ЕКЛЕРНИЙ
Комбінований торт на основі ванільних бісквітів, заварних профитролей або еклерів з начинкою з заварного крему, прослоенних вершковим кремом з додаванням персика, ківі.
Премиум начинки (550 грн/кг)
12.ВИШУКАНИЙ ПОДАРУНОК
Ванільний бісквіт, просочений лимонним сиропом, вершково-ванільний крем з карамельної згущеним молоком і смаженим подрібненим мигдальним горіхом.
13.СНIКЕРС
На основі шоколадного бісквіту, безе, карамельного крему з арахісом.
14.РАФАЕЛЛО
Білий повітряний бісквіт з кокосовим смаком, карамельний мус, легке безе, шоколадно-горіхова прошарок.
15.ROYAL
Шоколадний бісквіт, просочений ромової просоченням, вершковий крем з додаванням згущеного молока і карамелі.
16.ТРЮФЕЛЬНИЙ
Французький торт на основі шоколадного бісквіту, з прошарком з шоколадного ганаша з ромово-коньячної просоченням і трюфелями з гіркого шоколаду.
17.ШОКОЛАДНО-СМОРОДИНОВИЙ
Шоколадні бісквіти, перешаровані двома ніжними мусами - шоколадним і черносмородиновим.
18.ЭСТЕРХАЗI
Миндально-вафельні коржі, перешаровані заварним кремом з вареним згущеним молоком.
19.КИЇВСЬКИЙ
Повітряно-горіхове безе, масляний крем зі згущеним молоком.
20.СИНЯ ПТИЦЯ
Ванільний бісквіт, просочений лимонним сиропом, прошарок - вершково-молочне суфле. За бажанням з додаванням смаженого арахісу і родзинок.
21.ТИРАМИСУ
Бісквітна основа просочена кавовим сиропом з додаванням коньяку, зі шляхетною ніжною прошарком на основі сиру «Маскарпоне».
22.ЧЕРВОНИЙ ОКСАМИТ
Американський торт. Поєднання соковитих і оксамитовий коржів яскраво-червоного кольору з ніжним і гладким вершковим кремом.